Какво представлява ГелоРивойс?

ГелоРивойс: таблетки за смучене при сухи и раздразнени гърло и устна лигавица1

Почти незабележимо, но много важно за нашето здраве: Един много тънък слой секрет покрива гърлото и устната лигавица. 24 часа в денонощието. Секретът прилепва като защитен слой към гърлото и устната лигавица и така заедно със слюнката предотвратяват проникването на патогените, които атакуват лигавицата и могат да доведат до инфекции. Освен това непокътнатият защитен слой осигурява добро звучене на гласа.

ГелоРивойс - таблетки за гърло

Този защитен слой секрет е много чувствителен. Много фактори могат да доведат до изсушаването на лигавицата:

Говорене или пеене продължаващо часове

Затруднено дишане през носа (например при настинка)

Сух въздух в помещенията от климатик или отопление

Цигарен дим

Въз основа на тези фактори, секреторният мукусен слой може бързо да изсъхне. Това означава, че гърлото и устната лигавица изсъхват, което води до появата на типичните проблеми с гърлото: 

ГелоРивойс действа много бързо и дълготрайно.

Когато използвате една таблетка ГелоРивойс, съдържащите се в нея активни вещества Ксантан, Карбомер и Хиалуронова киселина се свързват със слюнката и образуват гел – Хидро-депо комплекс, който се наслоява върху пресъхналото гърло и устната лигавица. Хидро-депо комплексът се прикрепя към лигавиците в задния фаринкс и гласните струни. Това спомага за възстановяването на гласа, а симптоми като дрезгавост, болки в гърлото и кашлица отшумяват бързо.

hydro depo действие на продукта

Едно особено предимство: водозадържащата способност на хиалуроновата киселина. Тази киселина също е и естествена съставка на съединителната тъкан и хрущялите и служи като водохранилище. По този начин хиалуроновата киселина благоприятно овлажнява гърлото и устната лигавица. Стимулирането на отделянето на слюнка от ГелоРивойс става чрез ефервесцентен ефект. Това е важно, за да може Хидро-депо комплексът да бъде разпределен равномерно навсякъде в гърлото и устната лигавица чрез слюнката, и така да стимулира худратирането на лигавицата.

За кого е предназначен ГелоРивойс?​

За професионалисти. За аматьори. За всички, които използват гласа си.

Учители, певци, продавачи, актьори и кол център агенти – за много хора гласа е най-ценният инструмент в работата. И точно хората, които говорят много или пеят много, трябва всекидневно да са в най-добрата си форма. Пресипналост, кашлица и раздразнение на гърлото са най-често срещаните симптоми при тези професии. Дори актьорите аматьори или любителите певци искат гласа им да е в добра форма преди събития.
предназначение за всички

Резултати от проучвания:

ГелоРивойс помогна на 80% от онези, които изполват гласа си много, от кашлица и пресипналост.

ГелоРивойс помога

Едно ретроспективно изследване на УНГ специалисти от УНГ отделението към Хамбургската Военна болница, потвърждава*: ГелоРивойс с хиалуронова киселина образува висококачествен Хидро-депо комплекс, който овлажнява гърлото и устната лигавица за повече от час. По време на проучването само след пет дневна терапия с ГелоРивойс, симптоми, като кашлица, пресипналост и раздразнено гърло, значително се подобриха при 80 % от пациентите. От 41 участници, които използват гласа си постоянно (участващите бяха от медицински работници до доценти), 36 от тях съобщиха за проблеми с гласа преди терапията, а след терапията едва 6.

* „Изведнъж изчезна проблема с дрезгавия глас – преди терапията помага при проблеми с гърлото и предпазва от загуба на гласа. Доклад на УНГ специалисти от отделението уши-нос-гърло към Хамбургската Военна болница.“ 05/2012

Принцип на действие на ГелоРивойс

По-добро използване на гласа благодарение на тройното действие на ГелоРивойс.

ГелоРивойс с неговото тройно действие се грижи за това, гласа ви да си отпочине бързо и благоприятно.

Принципи на тройното действие на ГелоРивойс:

принципи на тройното действие

1. Помага бързо, чрез образуване на предпазващ филм върху лигавицата на гърлото и гласните връзки.
2. Дългосрочно подобрява дрезгавият глас чрез дълготрайно овлажняване на гърлото и гласните връзки (Хидро-депо).
3. Стимулира слюнкоотделянето.

Резултат: Защитният слой и овлажняването са дълготрайни. Раздразнените участъци са защитени и могат бързо да се възстановят.

Различни проблеми с гърлото могат да бъдат лекувани с ГелоРивойс:

Дозировка

Добра поносимост – бързо действие

една таблетка на 2-3 часа

Според състоянието могат да се смучат по 1 таблетка няколко пъти дневно, на всеки 2-3 часа.

смучане

Смучете ГелоРивойс таблетки бавно до пълното им разтваряне, за да може Ривойс Хидро-депо комплексът да се разпредели равномерно. Таблетките не бива да се дъвчат или да се гълтат цели.

За продължителено/постоянно приложениие или за приложение през интервали. Могат да се ползват от деца над 6 години.

кърмене

Няма ограничение за прилагане на ГелоРивойс при бременност и кърмене.

Често задавани въпроси

Могат да се прилагат до 6 таблетки дневно. Препоръчваме интервал от 2 до 3 часа.

ГелоРивойс е подходящ за деца от 6-годишна възраст.

ГелоРивойс таблетка съдържат ксантан, карбомер, натриев хиалуронат. Допълнителни вещества: изомалт, натриев хидроген карбонат, ксилитол, лимонова киселина, макрогол, аромат (череша, ментол), калиев монохидроген фосфат, цинков стеарат, силициев диоксид, сукралоза. ГелоРивойс® таблетки за гърло не съдържат вещества от животински произход, глутен и лактоза.

Няма данни, които да говорят против прилагането на таблетки за гърло ГелоРивойс® по време на бременност и кърмене.

В ГелоРивойс хиалуроновата киселина e в синхрон с гелообразуващите агенти ксантан и карбомер, които при смучене формират хидро-депо комплакса. Той се разполага върху лигавицата в областта на устата и гърлото и образува защитен слой. Така дразненето в гърлото и дрезгавостта на гласа се облекчават. Хиалуроновата киселина (натриев хиалуронат) се произвежда чрез биотехнологичен процес и се пречиства чрез множество технологични стъпки. Продуктовата спецификация на производителя отразява качество с висока степен на химична и микробиологична чистота.

Scroll to Top