Какво представлява ГелоРивойс?

Какво представлява Гелоревойс?

ГелоРивойс: таблетки за смучене при сухи и раздразнени гърло и устна лигавица

Почти незабележимо, но много важно за нашето здраве: Един много тънък слой секрет покрива гърлото и устната лигавица. 24 часа в денонощието. Секретът прилепва като защитен слой към гърлото и устната лигавица и така заедно със слюнката предотвратяват проникването на патогените, които атакуват лигавицата и могат да доведат до инфекции. Освен това непокътнатият защитен слой осигурява добро звучене на гласа.

ГелоРивойс - таблетки за гърло

Добавете тук текТози защитен слой секрет е много чувствителен. Много фактори могат да доведат до изсушаването на лигавицата

Говорене или пеене продължаващо часове

Затруднено дишане през носа (например при настинка)

Сух въздух в помещенията от климатик или отопление

Цигарен дим

Въз основа на тези фактори, секреторният мукусен слой може бързо да изсъхне. Това означава, че гърлото и устната лигавица изсъхват, което води до появата на типичните проблеми с гърлото: 

ГелоРивойс действа много бързо и дълготрайно.

Когато използвате една таблетка ГелоРивойс, съдържащите се в нея активни вещества Ксантан, Карбомер и Хиалуронова киселина се свързват със слюнката и образуват гел – Хидро-депо комплекс, който се наслоява върху пресъхналото гърло и устната лигавица. Хидро-депо комплексът се прикрепя към лигавиците в задния фаринкс и гласните струни. Това спомага за възстановяването на гласа, а симптоми като дрезгавост, болки в гърлото и кашлица отшумяват бързо.

hydro depo действие на продукта

Едно особено предимство: водозадържащата способност на хиалуроновата киселина. Тази киселина също е и естествена съставка на съединителната тъкан и хрущялите и служи като водохранилище. По този начин хиалуроновата киселина благоприятно овлажнява гърлото и устната лигавица. Стимулирането на отделянето на слюнка от ГелоРивойс става чрез ефервесцентен ефект. Това е важно за да може Хидро-депо комплексът да бъде разпределен равномерно навсякъде в гърлото и устната лигавица чрез слюнката, и така да стимулира худратирането на лигавицата.

Scroll to Top